"נפגשים בגינה" - מפגשים עם תושבים

כחלק מחזון המועצה לשפר את איכות השרות וחיזוק הקשר עם התושבים, אנו ממשיכים במפגשי פנים אל פנים עמכם התושבים.

במסגרת המפגשים נמתין לכם באחת מהגינות הציבוריות הקרובות לביתכם.

והפעם נגיע

לשכונת באר גנים

ביום חמישי 4/6/15  בשעה 19:00

המפגש בהשתתפותו של ראש המועצה אבי הררי,

וכן מוביל הפרוייקט, חבר המועצה ומחזיק תיק חזות : עוז כהן

זה הזמן להגיע לשמוע ולהשמיע.

ממתינים לכם בגינה

מפגשים קודמים:

1. שכונת 212 מערב - בתאריך 13.10 (יום ב) בשעה 17:30

2. שכונת "המושבה הירוקה" ("בוני הארץ") בתאריך 30.10 (יום ה') בשעה 18:00 .