בקרוב ! אתר אינטרנט חדש וחדיש למעוצה מקומית אבן יהודה !!

משולחנו של אבי הררי ל- 2.1.2015

תושבים יקרים,

השבוע ציינו בישראל ובעולם את סופה של שנת 2014 ובירכו על פתיחת שנת 2015.

אנו כרשות מקומית סיכמנו את שנת 2014 כמועצה איתנה והצגנו את תקציב המועצה לשנה החדשה. על התקציב הצביעו כל חברי המועצה ברוב קולות בישיבת המועצה אשר התקיימה ביום שלישי 30 בדצמבר. שנת הפעילות הבאה עלינו לטובה עמוסה בתוכניות ופרוייקטים והכל לטובת ולרווחת תושבי הישוב.

כמו כן, בישיבת המועצה האחרונה הענקתי תעודות הוקרה לשלוש נשים יקרות מוותיקות הישוב
- רוזה וינטר שמתנדבת מאז שנות החמישים במרץ ובאהבה וכיום מתנדבת בביה"ס בכר
- מרטה וינקלר שמתנדבת מאז בואה לאבן יהודה בתחילת שנות החמישים במעון של ויצ"ו, האגודה למען החיל, האגודה למלחמה בסרטן ועוד.
- רינה אלפנדרי ממקימות הטפיה, מרכזי למידה והדרכה להורים, יזמה וארגנה במשך שנים את התרמת הדם השנתית של הישוב, את קורסי העזרה הראשונה למתנדבי מל"ח וכיום מתנדבת בקופ"ח כללית.
נשים אלו מהוות דוגמא ומופת לנתינה ותרומה ובדרכם זו מהוות זרקור לאותם ערכים אשר בונים קהילה.

כמו כן, נפרדה השבוע המועצה ממספר עובדים אשר יצאו לגמלאות: שרעבי אסתר, פואד נחמה וריקה מלצר וזו הייתה הזדמנות טובה להודות לאותם עובדים מסורים ומקצועיים ולכבד אותם בתעודות הוקרה ובברכת הדרך.

בימים אלו נפרדת מחלקת השירותים החברתיים ממנהל המחלקה קרלוס ריבק אשר יוצא לגמלאות. קרלוס ניהל את המחלקה במקצועיות ובענווה ראוייה לציון ולשבח. נאחל לקרלוס היקר בריאות טובה, הנאה ונחת לשנים הבאות.

שנה חלפה מאז כניסתי לתפקיד, מידי בוקר בדרכי למשרדיי המועצה אני נוסע ברחובות המושבה, מרגיש גאווה ממראה הישוב, רואה את העשייה המרובה וכבר מצליח לראות בדמיוני את הפרוייקטים קורמים עור וגידים והופכים למציאות. השנה הצבנו למטרה להמשיך ולקדם את אזור התעשייה, תשתית התחבורה והכבישים לצד הקפדה על שיפור השרות לתושב. את תנופת העשייה בחינוך ברווחה ובעשייה הקהילתית נמשיך וביתר מרץ.

בנוסף, אני יודע שהעבודות המבוצעות בימים אלו ברחוב ההסתדרות מקשות על תושבי הרחוב והרחובות ליד, אנא סעו בזהירות והתאזרו בסבלנות ...

שבת שלום ושנה אזרחית טובה לכולנו,
אבי הררי.