משולחנו של אבי הררי ל- 30.1.15

משולחנו של ראש המועצה אבי הררי :

תושבים יקרים, אני שמח לשתפכם ולעדכנכם באירועי השבוע החולף והעתיד לבוא :

1. רפואה שלמה :

בשם המועצה והתושבים, אני מאחל רפואה שלמה לאסף סוויסה תושב אבן יהודה שנפצע בתקרית האש בגבול הצפון.
המועצה עומדת בקשר רציף עם המשפחה לכל צרכיהם.
יחד עם קהילת אבן יהודה כולה אני מחבק ומחזק את ידי משפחת סוויסה ושולח תנחומי למשפחות החיילים שנפלו באותו אירוע ורפואה שלמה לכל הפצועים.
היום אני ,יחד עם חברי המועצה עוז כהן וזיו קמיני, הגענו לבקר את אסף בבית החולים "רמב"ם ".
הגענו מצוידים בברכות ומתוקים מעשה ידי וועד כיתה ד 4 בבית הספר בכר ומאפים מעשה ידי מאפיית ברנולי באבן יהודה.
פגשתי את אסף ומשפחתו בחדר בית החולים כאשר לידו שוכב הסמג"ד שלו שהיה עמו באותה שיירה.
ראיתי משפחה חזקה ומלוכדת.
המשפט הראשון שאסף אמר לי שהדבר לו הוא מחכה יותר מכל - זה לחזור לגדוד.
זהו מעמד מרגש מאוד, מעמד שמפגיש אותנו עם מיטב בנינו.
באנו לחזק ויצאנו מחוזקים
כולי תקווה כי נוכל כולנו לחזור לשגרה מבורכת.

2. וועדת בוחן :
ביום א' הקרוב תתקיים ועדת בחינה לתפקיד ראש "מצילה" , הנדסאי למחלקת הנדסה ולמנהל מחלקת רווחה.
אני מאחל הצלחה לכל המועמדים.

3. מכרז פתוח :
אתם מוזמנים להגיש הצעתכם לתפקיד היועץ המשפטי למועצה במכרז שפורסם בימים האחרונים באתר תחת מכרזים

4. תשתיות :
אנו ממשיכים בתנופת הפיתוח ושדרוג התשתיות, יחד עם העבודות ברחוב ההסתדרות התחלנו לשפץ מקטעים בעייתיים ברחוב העצמאות.
אנו נתחיל בחודש הקרוב בפרוייקטים תשתיתים נוספים לרווחתכם :
* רח' הגליל - ביצוע עבודות השלמת מדרכה קרצוף וריבוד אספלט.
* הסדרת ניקוז רח' קיבוץ גלויות משולב ודרך גישה למעבר עילי מעל כביש 4 .
* מעגל תנועה דרך רבין- רח' השרון
* השלמת מדרכה סלילה שביל אופניים ופיתוח ברח' המייסדים מרח' העצמאות ועד כיכר רבין.

5. משל"ט ( מוקד שליטה)
בשבועיים האחרונים נערכו פגישות תכופות בעניין המשל"ט.
אני שמח לבשר כי כבר במהלך פברואר יאויש המשל"ט באנשי מקצוע , דבר אשר יחזק עוד את ביטחון רכושנו וכמו כן נתחיל בחודש הבא להטמיע מערכת CRM אשר תחובר למוקד ותאפשר לתת לתושבים שירות מהיר, זמין בכל נושאי תחום החיים במושבה.

6. אולימפיאדת החלל :
ברכות לוויצו הדסים על זכייתם במקום ה 3 באולימפיאדת החלל הארצית.
זהו כבוד רב לתלמידים שלנו וכבוד רב לבית הספר ולמרחב המצוינות חלל.
אני מודה לצוות ההנהלה והחינוך בבית הספר ולתושבת אבן יהודה עדי ניניו אשר הובילה את התלמידים.

7. איכות הסביבה ותברואה :
בחודש האחרון קיבלנו פניות רבות של תושבים על המצאות טוואי התהלוכה.
אני רוצה להדגיש כי בחודשים האחרונים נערכו פעולות מנע רבות בעצי האורן שם הוא גדל ולאחר ביקורת תברואה נשלל כל חשד על המצאותו.
אני מצרף לכאן, תמונות של "דובון הקורים" אשר במראהו מזכיר את טוואי התהלוכה אך אינו מסוכן כלל לבני האדם והוא מקור הבלבול.

מפגש המתנדבים אשר נדחה משבוע שעבר יתקיים ביום שני 02.02.15
תוכלו לקבל פרטים נוספים בפרסום בדף זה

כמו כן, 3 מיתקנים לאיסוף נייר ו-3 מתקני קרטון הוצבו בכפר הנוער הדסים ( בבית הספר דמוקרטי, באזור הפנימייה והמשרדים , בחנייה ליד חדר אוכל )
אנא שימרו על איכות הסביבה

8. תעודות הערכה:
השבוע קיבלו תלמידי בתי הספר תעודות הערכה על הישגיהם.
הבוקר הייתי בטקס קבלת התעודות בבית הספר בכר.
אין מרגש יותר מלראות את דור העתיד שלנו והביטחון המלא כי הוא מקבל את החינוך הטוב ביותר למצוינות וערכים.

9. ביום ראשון תתקיים במתנ"ס אבן יהודה סדנת דיאלוג לציבור אשר במשפחתו ילדים בעלי צרכים מיוחדים.
הסדנה כוללת תושבים מאבן יהודה ותושבי הסביבה ונקבעה על מנת להכיר את מבנה הרשות הפונקציות הקיימות בכל רשות בנושא חנוך, פנאי ותמיכה למשפחות , המידע יכלול החל ממבנה החינוך והרווחה ברמה המדינית ( יציגו ח"כ עמרם מצנע , וח"כ קארין אלהרר) ,עד למצב בכל רשות ורשות .
אנו נמשיך לתמוך באוכלוסייה זו ככל אשר יידרש, זוהי חובתנו ויותר מכך - זכותנו.

10. השבוע שהיתי מספר ימים בבית החולים.
אני רוצה להודות לכל מי שהתעניין בשלומי, אם בשיחת טלפון, אם במסרים ואם בהגעה לבקרני בבית החולים ולאחר מכך בביתי
אני מרגיש טוב וביום א' אני חוזר לפעילות רגילה

שבת שלום וסופ"ש נפלא,