משולחנו של אבי הררי ל- 13.2.15

משולחנו של ראש המועצה אבי הררי :

תושבים יקרים, אני שמח לשתפכם ולעדכנכם בארועי השבוע החולף והעתיד לבוא :

1. מפעל הפיס :
כפי שעדכנתי בשבוע שעבר, ארחנו השבוע את מר אלי דדון מנכ"ל מפעל הפיס.
בסיור עימו היינו בכל המקומות בהם תמך המפעל לרווחת התושבים : אולם הספורט החדש בבכר, המבנה החדש של הצופים ובבית הספר בית אב"י אליו הוכנסו מחשבים חדשים.
בפגישה נדונו מספר פרוייקטים לשנה זו ואני מודה למר דדון על התמיכה הרבה שנותן לנו מפעל חשוב זה.

2. תשתיות :
אנו ממשיכים במקביל לפרוייקטים התשתיים הגדולים, לשפץ קטעים בעייתיים ברחוב העצמאות וזאת לפני השיפוץ הכללי שיעבור בעתיד.
העבודה בעיצומה, אנא נהגו במשנה זהירות.

3. היערכות לסופה :
בשבוע האחרון נתקלנו במזג אוויר קיצוני וחריג במיוחד, המועצה נערכה לכל תרחיש ועברנו את הסופה במינימום נזקים, המועצה טיפלה ומטפלת בכל מקרי ההצפות אך עדיין, ישנן מספר הצפות בכבישים ואני קורא לכם לנהוג במשנה זהירות.
אני מודה לכל מחלקת חזות וסביבה ועובדיה אשר הגיעו לכל מקום ולכל קריאה של תושב.
יש לדווח על כל ארוע חריג ישירות למוקד המועצה : 09-8915000 או ישירות לרביד : 050-7323118

4. מנהיגות צעירה :
היום נכחתי בכנס מנהיגות צעירה בבית הספר בכר, כ 10 קבוצות מנהיגות הפועלים בתחומים שונים דנו בסוגיות מנהיגות וזכויות תלמידים בנוכחות המפקחת לזכויות התלמידים הגברת טובה בן ארי ונציגי משרד החינוך אחרים.
ארוע מיוחד זה, מכנס יחדיו את מיטב בנינו ובנותינו. מנהיגים צעירים שלקחו יוזמה והעמידו עצמם בראש המחנה. מנהיגים צעירים שבחרו להוביל, לשנות ולהדריך את חבריהם למטרות ואתגרים חדשים.
מודה אני לכם, הורים יקרים, שנתתם את הבסיס הטוב ביותר והקרקע הפורייה ביותר לצמיחתם.
לכם, מנהלת בית הספר אביבה מורדקוביץ' וצוותה אשר מטפחים ומשקיעים רבות בעידוד המצוינות והמנהיגות.
אני רוצה לברך אתכם, מנהיגים צעירים יקרים, להודות לכם ולאחל לכם כי תמשיכו לצעוד קדימה.
אתם העתיד שלנו, של הישוב שלנו, של המדינה שלנו.

5. קציני התנהגות אוכלוסיה במילואים:
השבוע פרסמנו פה בדף, קריאה לאקדמאים אשר מעוניינים לקבל תפקיד בעל משמעות רבה בנושא חירום והיערכות למצב התנהגות אוכלוסייה בחירום.
אני ממליץ לכל מי שרואה עצמו מתאים, לפנות לסא"ל קובי אלי ממפקדת היקל"ר.
לפרטים מלאים תוכלו להכנס לכאן

6. שם לבית הספר השלישי :
בשבוע האחרון ההורים וילדי בית הספר השלישי הכינו 15 שמות לבית הספר והיום נבחרו שלושה שמות אשר יוגשו למועצה ומתוכם נבחר את השם של בית הספר.
כל הכבוד לצוות, להורים והילדים של בית הספר שהפכו את הנושא ללמידה משמעותית,עשו פעולות חברתיות וחינוכיות ואף יחד עם מנהל בית הספר יובל עוז, סיירו התלמידים במוזיאון הראשונים על מנת ללמוד על מורשת אבן יהודה דבר אשר סייע להם בבחירת השמות.

7. לקראת כיתה א' :
הורים לילדים העולים לכיתה א', מוזמנים להירשם למפגש מיוחד ובו הרצאה בנושאים שונים רלוונטים.
פרטים מלאים כאן
אני רוצה להודות למחזיקת תיק החינוך במועצה זיו קמיני, שמרכזת תחת ידה את כל נושא החינוך באבן יהודה, מקטן ועד גדול, זהו תפקיד רב משמעות והיא עושה זאת בדרכה הצנועה ובמסירות רבה.

8. יין ישמח לבב אנוש :
אני מברך מפה את ידידי תושב אבן יהודה גיל אופיר, אשר זכה במדליית זהב בתחרות יין בין לאומית הכי חשובה המתקיימת בארץ.
כל הכבוד לגיל אשר כבר שנים רבות מתמחה בנושא ואף מזמין אותי מידי פעם לטעום מהבציר המשובח.
לחיים

9. רכז בית בנימין:
כפי שעדכנתי בשבוע שעבר, מועדון בית- בנימין בעין יעקב הוסב למועדון חברתי תחת חסות המתנ"ס.
למען פעילותו, אנו מחפשים רכז בחצי משרה להפעלת המועדון.
להלן פרטי הדרישות לתפקיד - בהצלחה

10. ספורט:
היום בשעה 13:30, כולכם מוזמנים למשחק פלייאוף עליון מחזור משחקים מס' 2 בליגת הנשים בכדורעף בין מכבי " גלי משה" אבן יהודה לבין הפועל ע. קריית אתא.
בהצלחה לקבוצת הכדורעף שלנו אשר מגיעה להישגים מדהימים.

שבת שלום וסופ"ש נפלא,

שלכם, ראש המועצה