בקרוב ! אתר אינטרנט חדש וחדיש למעוצה מקומית אבן יהודה !!

מועדון כדורעף חופים אבן יהודה

המועצה המקומית אבן יהודה והמתנ"ס המקומי, מרחיבים את פעילות מועדון כדורעף החופים של המושבה. פעילות שחקני המועדון נערכת במגרש שהוקם כחלק ממתחם הספורט ע"ש בן דרור.

כדורעף חופים הוא אחת הגרסאות של משחק הכדורעף. בכדורעף חופים משחקים לרוב שני שחקנים בכל קבוצה ורוב חוקי המשחק דומים לחוקי הכדורעף. השחקנים בכדורעף חופים משחקים יחפים על חול בחוף ים או על משטח חול בנוי.

משחק כדורעף חופים הראשון שוחק ב-1920 בקליפורניה. משם המשחק הגיע לאירופה ולרחבי העולם. באולימפיאדת אטלנטה (1996) הוכנס המשחק לתוכנית משחקים האולימפיים. לאחר מכן, כדורעף חופים החל להתפתח, וברוב מדינות העולם יש כיום ליגות כדורעף חופים.

כאמור, כחלק ממגוון הפעילויות והאירועים של המועצה והמתנ"ס באבן יהודה, הוחלט על הגדלת מועדון הכדורעף חופים ומשיכת שחקנים נוספים לספורט שהפך פופולארי מאד בקרב המוני ספורטאים בכל רחבי העולם.

ראש המועצה, אבי הררי:" מתנ"ס אבן יהודה הגדול והמצליח בשרון מעניק שירות למעל 4,500 לקוחות תושבי המושבה. המועצה המקומית והמתנ"ס עושים כל שניתן כדי לחדש ולשדרג את הפעילויות, האירועים, החוגים והשירותים שמוענקים לתושבים. אני מבקש להודות ליו"ר הנהלת המתנ"ס, דרור ריבובסקי ולמנהל המתנ"ס, משה בבל פור, לרכזים ולמדריכים על ההשקעה הרבה שלהם למען הקהילה".