תכנית המתאר של אבן יהודה - עדכונים

תושבי אבן יהודה יקרים שלום רב,

אני שמח להציג ולשתף את ציבור התושבים במצגת תוכנית המתאר של המושבה.

עם בחירתי לתפקיד ראש המועצה, הנחתי את הגורמים המקצועיים לפעול להכנת תוכנית מתאר למושבה שתספק מענה ופתרונות לכל הנושאים התכנונים בעתיד. בנוסף, הקמתי את וועדת תוכנית המתאר, בה חברים מתנדבים רבים שלקחו חלק בהכנת ובניית התוכנית בליווי של משרד האדריכלים עמוס ברנדייס, שנבחר מבין מספר משרדים.

תכנית המתאר תגדיר את החזון לפיתוח של אבן יהודה לשנים רבות קדימה ואת הכלים התכנוניים להגשמתו. צוות התכנון שנבחר ביצע ניתוח מעמיק מאוד של הישוב שלנו בכל התחומים והתוצאות מעניינות מאוד

לאחר שמליאת המועצה וועדות התכנון יאשרו את התוכנית, ניישם אותה במלואה. אנו במועצה נמשיך בעבודה להשלמת התוכנית. נעשה זאת כמו תמיד בשקיפות, בשיתוף פעולה ביחד עם הציבור ולמען התושבים.

אני מבקש להודות לאנשי המקצוע ולמתנדבים הרבים שתרמו והשקיעו מזמנם בפרויקט החשוב של הכנת תכנית המתאר.

שנה טובה לכולם,

תכנית המתאר - מצגת ניתוח מצב קיים מעודכנת 10.9.15