משולחנו של אבי הררי ראש המועצה ל- 9.9.16

משולחנו של ראש המועצה אבי הררי.

תושבים יקרים,
אני שמח לעדכנכם בארועי השבוע החולף והעתיד לבוא:

1. יריד פתיחת עונה- נשים בעסקים אבן יהודה :

כולכם מוזמנים ליריד פתיחת עונה בחסות המועצה המקומית , נשים בעסקים אבן יהודה וויצו אבן יהודה.
בתאריך 13.9 ביום ג' בין השעות 17:00-19:30 יערך יריד מכירות ססגוני והזדמנות מצוינת בשבילכם לרכוש מתנות לחגים ולפרגן לתושבות בעלות עסק עצמאי שיקימו את דוכניהן ביריד.
אני רוצה להודות ליו"ר הוועדה לקידום מעמד האשה, חברת המועצה לימור גיל-שני וליו"ר ויצו אבן יהודה אורנה דקל על שיתוף הפעולה ושילוב הידיים למען חיי הקהילה באבן יהודה.
אני קורא לכם להגיע ולפרגן

2. מיזם משפחה- מכון אדלר:

בחודשים הקרובים יצא לדרך פרויקט "מיזם המשפחה " לו שותפים : מכון אדלר והמועצה המקומית אבן יהודה. הבחירה באבן יהודה נעשתה בשל המבנה היישובי המוגדר ומיקום היישוב.
כראש מועצה הבעתי את מחויבותי לתהליך ואני אוביל את וועדת ההיגוי של המיזם ולידי צוות מקצועי של המועצה והמכון.
זהו תהליך מבורך ואעדכן כמובן עם תחילתו.

3. פסי האטה ברחוב העצמאות:

ברחוב העצמאות נבנו פסי האטה על מנת להוריד את מהירות הרכבים הנוסעים בכביש.
היה הכרח לכך בשל היות הכביש עורק תחבורה ראשי ובשל רכבים אשר נסעו מעבר למהירות הסבירה ומעבר לחוק.
פסי ההאטה עומדים בתקן ולפי החוק אך היה עלינו לבצע בהם התאמות נוספות.
אנו מתנצלים מאוד על חוסר הנוחות כפי שהשתקף מתלונות רבות ומיד עם הגעתם פנינו לקבלן המבצע לערוך את ההתאמות הנדרשות.
אתמול הגיע הקבלן המבצע וערך התאמות נדרשות ובהמשך ישויפו ויצבעו מחדש – אנא סעו בזהירות.

4. בטיחות מתקני ציבור:

אנו בודקים את בטיחות מתקני הציבור באופן רציף.
בתסקיר שהתקבל נגמר תוקף התקן לסלים בבית הספר בכר ובמרכז הקהילתי בסוף אוגוסט/תחילת ספטמבר ולשם כך אנו פועלים להחלפתם בחדשים.
לשם כך הוסרו הטבעות והעמודים יוחלפו עם בחירת קבלן מבצע

5. וועדה מחוזית בנוגע למטרפולין אילנות:

השבוע השתתפתי יחד עם מהנדסת המועצה אינה קיסילנקו בדיון השגות בנוגע לקידום תכנית אזור נופש מטרפוליני אילנות, בוועדה מחוזית ברמלה.
בדיון נכחו נציגים מנתניה, קדימה, חוף השרון ולב השרון ונציגה של שרונים
בדיון הצגנו את דרישתנו לשיתוף הכנסות ושיתוף באזור התעסוקה יחד עם הישוב קדימה.
אנו אמורים לקבל תשובה בחודשים הקרובים ואעדכן בהתאם.

6. פתיחת שנה בבית הספר "הראשונים":

התרגשתי מאוד לפתוח את שנת הלימודים בבניין החדש של בית ספר "הראשונים"
בטקס מרשים התקבלו ילדי הבית ספר לרחבה ולידם הצוות החינוכי וצוות מחלקת החינוך ורב הישוב הרב בדיחי
כאשר ראיתי את הילדים הנרגשים נכנסים למבנה החדש ראיתי שכר לעמלינו.
המהירות בבניית בית הספר תוך דגש רב על הבטיחות והעיצוב האדריכלי הוכיחה את עצמה ואני רוצה שוב להודות לכל העוסקים במלאכה ולצוות החינוכי והמנהלתי על עבודת הקודש
מיד עם סיום שלב ב', החלנו בבנייתו של הבניין השלישי.

7. השרה לשוויון חברתי :

בשבוע הבא תגיע לאבן יהודה לפגישת עבודה השרה לשוויון חברתי גילה גמליאל.
נציג בפניה את כל נושא הגיל השלישי והצעירים באבן יהודה ונקדם שיתופי פעולה בין המשרד למועצה.
אני רוצה להודות מפה לשרה על נכונותה להגיע אלינו וכמובן אעדכן בהמשך על הפגישה עצמה

8. ריקודי עם בחמדה :

השבוע פתחתי את חוג ריקודי העם במועדון חמדה.
המועדון החזיר עטרה ליושנה והפעיל מחדש את חוג ריקודי העם בבית יחיאל. היו כאלה שנזכרו בשלום עמר ז"ל, בן היישוב, שהיה מרקיד את תושבי אבן יהודה הצעירים.
בית יחיאל הוקם בכדי לשמש את צעירי היישוב גם לצורך מסיבות "סלוניות".
קרוב לשבעים רוקדים מילאו את האולם. תודה לכל פעילי חמדה על החוויה

9. מרכז קהילתי :

עונת המינויים להצגות בעיצומה ( פלייר מצורף כתמונה)
מסע בנות מצווה ( פלייר מצורף כתמונה)
ריקודי עם ( פלייר מצורף כתמונה)
הכנסו לפרטים נוספים באתר המרכז הקהילתי
או בטלפון : 09-8910070

10. הודעות לתושבים :

אנו מפרסמים בדף פייסבוק זה באופן שוטף על סגירת כבישים, הפרעות לתנועה, הפסקות מים וחשמל, מכרזים, תקלות, מפגשים ,עדכוני מועצה וראש מועצה ועוד ועוד.
במקביל אנו מפרסמים אף בלוחות האלקטרונים ובעמוד הפייסבוק של המועצה.
כמו כן אנו זמינים לכם במוקד במספר : 09-8915000
או בהודעות הפרטיות בדף המועצה
או ברובריקת "צור קשר" באתר
אנא הכנסו מפעם לפעם לדף הפייסבוק זה ותוכלו להתעדכן בהודעות ובאירועים השונים.
זהו הערוץ הרשמי של המועצה ומכאן תוכלו לשאוב את המידע הנכון ביותר.

* תודה לדן בן ארי על הצילומים

שבת שלום וסופ"ש נפלא