משולחנו של אבי הררי ראש המועצה ל- 10.3.17

תושבים יקרים שלום לכולם,

פרוייקט כביש 561

אני שמח וגאה לבשר לכם על כך שפרוייקט כביש 561 יוצא לדרך.
לאחר כ – 25 שנה, בהם כיהנו וביקרו באבן יהודה שרי התחבורה, משה קצב, פואד בן אליעזר, מאיר שטרית ושאול מופז, קיבלתי בתחילת השבוע מכתב בו מודיע לי שר התחבורה, ח"כ ישראל כץ, על כך שנענה לבקשתי לתקצב את פרוייקט כביש 561 ולהכניסו לתוכנית החומש של משרד התחבורה והחברה הלאומית לדרכים.
עלות הפרוייקט 190.000.000 ש"ח.
זוהי בשורה חשובה ומשמחת לתושבי המושבה. אני מבקש להודות לשר כץ על האוזן הקשבת, הנכונות והעזרה למען רווחת תושבי מדינת ישראל, תושבי השרון ואבן יהודה בפרט.

פורים

משנכס אדר מרבין בשמחה, פורים שמח לכולם.
 באבן יהודה נציין את פורים בפעילויות ואירועים שונים בבתי הספר, בגני הילדים, במרכז הקהילתי ובמסיבות פורים. אני מבקש לאחל לכל תושבי אבן יהודה, ותיקים, בוגרים, נערים וילדים, פורים שמח, תיהנו בחגיגות, צאו עם כל בני המשפחה לאירועים ולמסיבות, אל תשכחו להתחפש ולהחליף משלוחי מנות. עקבו אחרי הפרסומים השונים.

אפליקציית המועצה

תתחדשו,

אפליקציית המועצה אצלכם בנייד. הורידו אותה לסלולר שלכם.

קיר אקוסטי

השבוע התחלנו בבניית הקיר האקוסטי במגרש המרכז הקהילתי. תודה לכל התושבים שגרים בסמוך למגרש על הסבלנות.

נשף פורים

בחמישי חגגנו את נשף פורים המסורתי. אני מבקש להביע את תודתי והערכתי הרבה לצוות המרכז הקהילתי ובראשם מנהל המרכז משה בבלפור ושיר אידלסון ,לעובדי המועצה ובראשם הקב"ט שמשון, למנכ"ל ויצ"ו הדסים זאב טויטו, לחברי הנהגת ההורים ,לשגיא אשכנזי, עדי מרגלית, בועז טנא, מייגל אבינועם, מיכל שבתיאלי, נעמה כספי, גלעד לוז. לנותני החסויות, לנדוור מובייל, זוהר סומך נכסים, שוק אבן יהודה, צמיגי מזור, רותם בנאי, תולעת ספרים ולכל מי שסייע בנושא.
אני מבקש להודות לכם על תרומתכם הרבה להצלחת נשף פורים, שתוכנן במקצועיות רבה. בטוחני שבלעדי עזרתכם היינו מתקשים מאוד להפיק אירוע בסדר גודל שכזה. הצלחת נשף פורים נזקפת לזכותכם ואני מלא הערכה על כך.
התנדבות למען הקהילה והפקת פעילויות ואירועים, אינם מובנים מאליו וכרוכה בהשקעה של ימים ושעות של תכנון, הפקה וביצוע. התרומה שלכם תרמה רבות להצלחה של כולנו. תודה ענקית.

גני ילדים חדשים

השבוע בשעה טובה, ערכנו טקס הנחת אבן פינה לפרוייקט בניית שלושה גני ילדים חדשים ברחוב השרון. אני מבקש להודות לכל מי שהגיע והשתתף בטקס. בניית גני ילדים חדשים, מרגשת ומשמחת תמיד ומעבר להתחדשות והתפתחות מסמלת את גידול וצמיחת המושבה. בהצלחה לכולנו.

ילדי אבן יהודה בגן השלום בקלנסואה

בראשון בבוקר, אנוכי ביחד עם ילדי גן חרצית, הגענו למפגש עם ראש עיריית קלנסואה, מר עבד אלבאסט סלאמה וילדי גן השלום בעיר. הילדים שיתפו פעולה ביחד, שיחקו במשותף בחצר המשחקים, שרו שירים והסבו ביחד לשולחן לאכול ארוחת בוקר משותפת.
 הילדים החמודים הוכיחו כי ניתן ליצור דו קיום, קירוב לבבות וצעד נוסף לקראת השלום המיוחל. אני מבקש להודות לרחלי הגננת על היוזמה הברוכה, הרעיון, התכנון ושיתוף הפעולה.

בנות מצווה

בתחילת השבוע הגעתי ביחד עם בנות המצווה של המושבה לביקור בכנסת בירושלים להשתתף באירועי בנות מצווה. פגשנו ביו"ר הכנסת, מר יולי אדלשטיין, ח"כ מירב מיכאלי וחברי כנסת נוספים. תודה לכל הבנות שלוקחות חלק בפרוייקט בנות המצווה, לעובדי המרכז הקהילתי על היוזמה הברוכה ולכל המלווים והמתנדבים.

הפנינג פורים במועדונית רקפת

בשלישי השתתפתי ביחד עם הורים, ילדים ואורחים רבים בהפנינג פורים במועדונית רקפת. כולנו נהנינו ממוסיקה חגיגית, מתנפחים, דוכני הפעלה, ילדים ומבוגרים במגוון תחפושות ססגוניות, דוכני אוכל ושתיה כיד המלך ועוד. אני מבקש להודות לצוות המועדונית על הארגון והיוזמה, ליעקב איברסקן, לנשות "מעגל נשים" ולתנועת "הצופים" על תרומתם בארגון ההפנינג.

בזאר האגודה למען החייל

בשלישי נערך בסביום בזאר ססגוני ומיוחד ביוזמת האגודה למען החייל והמועצה. כל ההכנסות קודש למען חיילים בודדים. מיזם חברתי מקסים ומרגש. אני מבקש להודות לצפי מן, יו"ר האגודה במושבה ולכל המתנדבות היקרות שמשקיעות לאורך כל השנה למען רווחת חיילינו. תודה

מיוחדים בשרון

בתחילת השבוע הגעתי לחגיגת פורים של ילדי מיוחדים בשרון שהם תמיד הכי מיוחדים מכולם. היה כיף כרגיל. תודה לכל המתנדבים שפועלים, עמלים, נרתמים ומארגנים את האירועים, לגלית כהני ואנטונלה, למיכל שרעבי ויעל גולדמן חכמון. נתראה במסיבה הבאה.

פטאנק

מועדון הפטאנק של המושבה צומח ומתפתח. המשחק מתאים לכל הגילאים וניתן לשחק אותו בקבוצות מעורבות. כולם, ותיקים, בוגרים, נערים וילדים, מוזמנים להגיע וללמוד את המשחק. פרטים נוספים במרכז הקהילתי.

חג פורים הוא לא חג רק לילדים אלא גם לותיקים. בשלישי הגעתי למסיבת פורים בסביום, הבית השני של ותיקי המושבה. היה מרגש. שרנו, רקדנו, אכלנו ושתינו. אני מבקש לברך את כל ותיקי המושבה בחג פורים שמח, בריאות מלאה ואריכות ימים, אושר, נחת וכל טוב.

מיזם המשפחה

אנו יוצאים לדרך בפרוייקט מיזם המשפחה באבן יהודה. פרטים נוספים בפלייר המצורף.

אנשים טובים באמצע הדרך

שאפו גדול לגננת לילך מגן סחלב שהפתיעה בחמישי בבוקר את מחלק העיתונים בצומת הרחובות המייסדים – ההסתדרות והעניקה לו משלוח מנות מקסים. כל הכבוד ויישר כוח על היוזמה.

גן כלנית

מלוא הערכה לילדי גן כלנית המתוקים שגילו יוזמה חברתית מדהימה ואספו משלוח מנות גדול ויפה למען ילדי יוניסף (ילדים חסרי מעמד בישראל). כל הכבוד לגננת, לסייעת, להורים וכמובן לילדים המתוקים.

שבת שלום ופורים שמח,