בקרוב ! אתר אינטרנט חדש וחדיש למעוצה מקומית אבן יהודה !!

משולחנו של אבי הררי ראש המועצה ל- 24.3.17

תושבים יקרים שלום לכולם,

וועדה מייעצת תיכון הדסים אבן יהודה

השבוע בישיבת וועדת חינוך שהתקיימה בלשכתי, מיניתי וועדה מייעצת שתבחן דרכי פעולה ותוכניות לביצוע בשני נושאים מרכזיים. שיפור ושדרוג התשתיות ומבני הכיתות ושיתוף הפעולה הפדגוגי בתיכון הדסים אבן יהודה. חברי הוועדה, חברת המועצה, זיו קמיני, מנהלת מח' החינוך, סימי פרץ, נציגת ציבור, הילה קולט, מפקחת במשרד החינוך, לימור ברמן, יועצת חינוכית, יפעת נחמני, נציג ציבור, עו"ד רובי גוברין, יו"ר וועד ההורים, שגיא אשכנזי וגזבר המועצה, אשר שמע. חברי הוועדה יניחו את ההמלצות על שולחני בסוף יוני. בנוסף, הנחיתי לצוותים המקצועיים במועצה להכין פרוגרמה לבניית תיכון חדש לילדי המושבה, במידה וההסכם עם ויצו לא יצא לפועל.

רחוב נופר

אנו יוצאים לדרך בפרוייקט נוסף, עבודות לפיתוח ושדרוג התשתיות ברחוב נופר. הקבלן שנבחר לביצוע הפרוייקט, יבצע סלילת כבישים ומדרכות ותשתיות תאורה.

רחוב זוויתן ובני בנימין

השבוע התקיים סיור קבלנים לקראת הגשת הצעות מחיר לשני פרוייקטים מרכזיים נוספים, פיתוח ושדרוג רחוב זוויתן ובני בנימין. נמשיך לעדכן בהמשך.

רחוב הצבעוני

השבוע, לאחר שוועדת המכרזים בחרה בקבלן מבצע לפרוייקט השלמת המדרכה ברחוב הצבעוני, נחתם הסכם וצו התחלת עבודה. בהצלחה.

אפליקציית המועצה

בשבועיים האחרונים מאות תושבים הורידו את אפליקציית המועצה לנייד.
 כחלק משיפור ושדרוג השירות לתושב, ניתן לפנות אלינו גם באמצעות הטלפון הנייד שלכם. אפליקציית המועצה עכשיו אצלכם בנייד. הורידו אותה לסלולר ונשמח לעמוד לשירותכם.

מכרזי כוח אדם

במטרה לשפר ולשדרג את השירות לתושב, בחרה השבוע וועדת המכרזים של המועצה בשני בעלי תפקידים חדשים. מנהל מדור בתי ספר וטיפול בפרט ומנהל חשבונות במחלקת הכספים. בהצלחה.

חידון הציונות והמורשת למשפחות

תושבי המושבה מוזמנים לחידון הציונות והמורשת למשפחות. פרטים בפלייר המצורף.

יום העובדים הסוציאליים

בשלישי צויין בכל הארץ יום העובדים הסוציאליים. אירחתי בלשכתי את מנהלת המחלקה לשירותים חברתיים, חגית זהבי ואת כל העובדות הסוציאליות במחלקה. בירכתי אותן והודיתי להן על העבודה, ההשקעה, החריצות וההתמדה שלהן למען התושבים. למרות שבאבן יהודה מתגוררת אוכלוסייה מבוססת (חתך סוציואקונומי 8) אנו מטפלים ומסייעים לעשרות משפחות והעובדות הסוציאליות של המועצה ראויות להוקרה ולהערכה על תפקודן. תודה.

ישיבת מליאת המועצה

ישיבת מליאת המועצה תתקיים ביום ג', 4 באפריל, 18:00, בויצו (מתחת לבניין המועצה).

דרוש ניסיון

השבוע יפתח מרכז אזורי של "דרוש ניסיון" במרכז הקהילתי באבן יהודה. המרכז ייתן שרות וסיוע בתהליך חיפוש עבודה לאזרחים ותיקים. כולם מוזמנים להגיע לפתיחה.

מכרזים

השבוע פרסמה המועצה שני מכרזים נוספים.
מכרז מס' 10.17 למתן שירותי גינון, אחזקת גנים ושטחים ציבוריים בחלק הדרומי.
מכרז מס' 11.17 למתן שירותי גינון, אחזקת גנים ושטחים ציבוריים בחלק הדרומי צפוני.
 פרטים נוספים באתר המועצה.

מועדון נערים אבן יהודה

בתחילת השבוע, נערכה מסיבת פורים מאוחרת במועדון הנערים באבן יהודה. היה מוצלח ושמח מאוד. הנערים מינגלו על האש, שרו בקריוקי ונהנו מהופעת סטנאפ. תודה לחבר המועצה, עוז כהן, לחגית מנהלת המחלקה לשירותים חברתיים, נעמה העובדת הסוציאלית, עדי הרכז של הפרוייקט, יעקב הקב"ס וקרן שעזרה ותמכה.

פטאנק

מועדון הפטאנק של המושבה צומח ומתפתח. המשחק מתאים לכל הגילאים וניתן לשחק אותו בקבוצות מעורבות. כולם, ותיקים, בוגרים, נערים וילדים, מוזמנים להגיע וללמוד את המשחק. פרטים נוספים במרכז הקהילתי.

מרוץ אבן יהודה

מחר, שבת, 25.3, יתקיים מרוץ אבן יהודה, אירוע הספורט הגדול בשרון.
אנא, שימו לב להסדרי התנועה:
הרחובות הבאים יסגרו לתנועה בין השעות 6:30-10:00
דרך רבין –מכיכר רבין- ביה"ס האמריקאי עד רח' באר גנים משני הצדדים
רח' השרון – מרח' העצמאות עד רח' רבין ( החל מהשעה 5:30)
רח' העצמאות – מרח' הסחלב עד רח' השומרון.
רח' השומרון- מרח' האגמון עד רח' צבעוני.
רח' הפלמ"ח – מרח' ותיקים עד רח' ההדרים ( עד השעה 8:30 )
חניית נכים ברח' הברקן פינת השרון, ובחניית הגנים ברח' השרון פינת העצמאות.
 נתראה במרוץ.

טרומפקד הגיע לאבן יהודה

הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה מבצעת בימים אלה את סקר ההכנה למפקד האוכלוסין הבא של מדינת ישראל. תושבי אבן יהודה נבחרו להשתתף. זו ההזדמנות שלכם להשפיע! אני קורא לכל התושבים להשיב ולהשפיע.
היכנסו לאינטרנט וענו על הסקר http://tromifkad.mini-site.co.il/

שבוע החינוך הגופני והבריאות בבית אב"י

השבוע נערך בבית אב"י שבוע החינוך הגופני והבריאות. הילדים עסקו בפעילויות שונות, שהועברו על ידי הורי בית הספר, מורים ואנשי מקצוע שונים. בנוסף, נערכו ימי ספורט חווייתיים לשכבות השונות, בהשתתפות התלמידים ואנשי הצוות. שאפו גדול לכל העוסקים במלאכה, של צוות החנ"ג הבית ספרי, בתיה, עזרא וקטיה, וועדת הספורט הבית ספרית המורכבת מתלמידי בית הספר, ההורים המתנדבים וכמובן הילדים הנפלאים.

ברכות למנהלת בכר

ברכות ואיחולים מכל הלב ויום הולדת שמח למנהלת בית הספר בכר, אתי חודידה. בריאות, אושר, נחת וכל טוב, המון הצלחה בכל. עד 120.

שבת שלום,