משולחנו של אבי הררי ראש המועצה ל- 21.7.2017

תושבים יקרים שלום לכולם,

לעיונכם העדכון השבועי משולחנו של ראש המועצה, אבי הררי:

ילדינו מבלים כעת בחופשת יולי אוגוסט, אני פונה אל כל ההורים והנהגים, סעו לאט ובזהירות והקפידו על נהיגה בטוחה ועל פי כללי הדרך. שימו לב להולכי הרגל בכלל ולילדים בפרט, חגרו חגורות בטיחות ואל תשוחחו בסלולר בזמן הנהיגה. זכרו שסוף מעשה במחשבה תחילה.

תוכנית ניצנים / צהרונים

בהמשך לשיתוף הפעולה בין המועצה המרכז הקהילתי וחברי הנהגות ההורים וההחלטה המשותפת להתחיל בתוכנית ניצנים ניתן להיכנס לאתר האינטרנט של המרכז הקהילתי ולעיין בכל המידע הנחוץ ובתשובות לכל השאלות בנושא.

לאה ויניגר

אני מבקש לברך את הגב' לאה ויניגר שנבחרה למתנדבת מצטיינת באקי"ם על פועלה ותרומתה למען ילדי המעון. לאה גם מתנדבת בפרוייקט סבתא גן באבן יהודה ומשקיעה גם בתרומה למען ילדי המושבה.
לאה יקרה את פשוט אלופה. תודה על ימים ושעות של תרומה לחברה ולקהילה לאורך כל ימות השנה. כולנו, תושבי אבן יהודה מעריכים, מודים ואוהבים אותך. תודה.

פרויקטים ושיפוצים.

במהלך החודש הקרוב נסיים את שלב התכנון ונצא למכרז לפרוייקט, נוסף שיפוץ רחוב הבנים, כולל כיכר תל צור ועד היציאה מאבן יהודה מצד כפר נטר.
התכנון כולל הסדרי תנועה, פסי האטה ומעברי חצייה כניסה ויציאה בצורה בטוחה מהרחובות המקבילים לרחוב הבנים.

בעוד חודש נסיים תיכנון של רחוב מרבד הקסמים ונצא למכרז.

בתחילת השבוע נבחר קבלן גיזום לביצוע עבודות טיפול בעצים וענפים בכל רחבי המושבה.

החלו בעבודות, חידוש ושדרוג קולטני הניקוז השבורים ברחבי המושבה.

השבוע התחלנו בעבודות לחידוש ושדרוג האולם במרכז הקהילתי.

נמשכות עבודות צביעת כבישים ומעברי חצייה בכל הישוב.

אנו ממשיכים בעבודות שדרוג צומת המתיד ,הנוטע השרון.

ממשיכים בעבודות להקמת גינת משחקים ברחוב המחתרת.

שיפוצי קיץ

אנו נמצאים בעיצומו של פרוייקט שיפוצי הקיץ בגני הילדים ובבתי הספר בעלות של 2,000,000 ₪.
בגנים הוצבו מתקנים ומשחקים חדשים לשימוש הילדים בשנת הלימודים הבאה.

אירוע קיץ קהילתי בבריכה

אמש חמישי נערך אירוע קיץ קהילתי נוסף להורים ולילדים. ערב שירים. היה מקסים. נתראה באירועים הבאים.

הצטיידות בי"ס בכר

שלב א' בפרוייקט חידוש ושידרוג המבנים בבי"ס בכר הסתיים והבניין שנבנה מחדש ייחנך ב- 7.9.17 בשעה 08.30 המועצה משלימה כעת את הצטיידות המבנה בציוד חדש.

ישיבת מליאת המועצה

ישיבת מליאת המועצה תתקיים ביום רביעי 26.7.17 בשעה 18.00 במשרדי מחלקת החינוך.

שבת שלום לכולם,