משולחנו של אבי הררי ראש המועצה ל- 11.8.2017

תושבים יקרים שלום לכולם.

חופשת הקיץ נמשכת ובזמן שילדינו נהנים בחופש הגדול, אנו נערכים כעת לקראת פתיחת שנת הלימודים.

אני מצרף לעדכון הזמנה לכל תושבי המושבה, לשני טקסים חגיגיים, חנוכת מבנה הכיתות החדש בבכר וחנוכת גני הילדים החדשים. כולם מוזמנים.

אפליקציית המועצה

מאות תושבים כבר הורידו את אפליקציית המועצה לנייד שלהם. אני מזמין את כל תושבי המושבה לעשות שימוש באפליקצייה שנועדה לשפר את השירות שלנו למענכם.

פרוייקטים

המועצה נערכת לקראת יציאה למכרז להשלמת העבודות בשלב ב' בפרוייקט רחוב ההדרים.

העבודות בפרוייקט סלילת רחוב הנוטר והקמת מעגל תנועה בצומת הנוטר – באר גנים נמשכות.

כך גם בפרוייקט סלילת הכביש החדש שמחבר את שכונת באר גנים לכביש המייסדים בין הרחובות האלמוגן והנופר.

שיפוצי הקיץ נמשכים כרגיל בגנים ובתי הספר.

העבודות בפרוייקט הקמת הגינה הציבורית, גינת המשחקים במחתרת נמשכות כמתוכנן.

בצומת הרחובות המתמיד - הנוטע נמשכות העבודות כמתוכנן.

העבודות בפרוייקט ריסוס והדברת עשבי בר במדרכות המושבה הסתיים השבוע.

בתיכון הדסים ממשיכים לעבוד ומתקדמים.

בפרוייקט פיתוח ושדרוג אזור התעשייה האצנו את קצב העבודה ואנו מתקדמים.

העבודות בפרוייקט הקמת הקיר האקוסטי רגע לפני סיום.

טיילת בסוף ההדרים

המועצה הכשירה לטובת התושבים טיילת בסוף רחוב ההדרים בצמוד לכביש הישן. הטיילת מוארת גם בשעות החשיכה. אני מזמין את כל תושבי אבן יהודה לעבור בטיילת בעת צעידה ובזמן רכיבה על אופניים.

ברביעי השתתפתי בחגיגת סיום שנה של ותיקי המושבה המגיעים לסביום שהפך לביתם השני. שרנו, רקדנו ושמחנו ביחד. לאורך כל השנה נהנים הוותיקים מהצגות חוגים פעילות ואירועים המתאימים לגילם.
תודה לעובדי המועצה והמרכז הקהילתי שמפעילים את הסביום.

כדורעף חופים

שחקני מועדון הכדורעף חופים we bv של המרכז הקהילתי אבן יהודה עושים זאת שוב ומביאים כבוד וגאווה למושבה.
ברכות ליונתן מימון ואלעד נעמן והמאמן דניאל שטיינברג על העפלה לגמר טורניר כדורעף חופים לנוער שהתקיים בשבוע שעבר בחוף הים בראשון לציון. כולנו גאים בכם.

תיק לכל ילד

תודה רבה לכל התושבים היקרים שלקחו חלק ותרמו להצלחת הפרוייקט החברתי קהילתי החשוב הזה. בזכות נדיבות הלב של חברי קהילת המושבה ייהנו ילדים רבים מתיק בשנת הלימודים הקרובה. תודה ליוזמים ולמתנדבים.

שבת שלום שקטה ורגועה לכולם.