תושבים יקרים,

הצטרפו אלינו למפגש מליאת המועצה ה – 17 שתתקיים בתאריך 30.4.24

בשעה 19:00, במועדון הסביום ברחוב המחתרת

הציבור מוזמן!

סדר יום לישיבת המועצה שמן המניין:
  1. אישור פרוטוקול ישיבת המועצה מתאריך 25.3.24.
  2. מענה לשאילתות חברי המועצה.
  3. אישור יזום והגשת תוכנית בניין עיר מס' הצ/מק/573/1-1 457-1289305.
  4. אישור הארכת שירות של מנהלת יחידת פרט.
  5. מינוי נציגי מליאת המועצה לוועדת בחינה למשרת מהנדס/ת המועצה.
  6. מינוי ואישור ועדת חדשנות, תקשורת והקשר לתושב.
  7. מינוי נציג ציבור בוועדת מלגות.
  8. מינוי חברי אופוזיציה לוועדות המועצה:
  9. אישור תב"ר 1623 הצטיידות לשעת חירום – צוותי ביטחון ורפואה. דברי הסבר: רכישת חפ"קים וגנרטורים לניהול ותפעול אירועי חירום.
  10. אישור תב"ר 1624 מצלמות LPR + שיפוץ ביתני בידוק ביטחוני. דברי הסבר: יותקנו מצלמות חכמות לזיהוי לוחיות רישוי, שיותקנו בכניסות ליישוב ויהיו מקושרות לבסיס המידע המשטרתי " עין הנץ" ובכך יגבירו את ביטחון התושבים כנגד פשיעה.
  11. אישור תב"ר 1625 מתחם שפ"ע ומחסני חירום. דברי הסבר: ייבנו מחסני חירום תקניים בסטנדרטים גבוהים אשר ישרתו את היישוב בעת אירועי חירום. בנוסף, על מנת לשפר את המענה והקשר לתושב בתחום התפעול ושירות פני העיר, ייבנה מתחם מסודר שיכיל שטח תפעול במטרה לייעל את השירות לתושב.
  12. אישור תב"ר 1626 שיפוץ רחוב המייסדים. דברי הסבר: תכנון מוקדם לשדרוג רחוב המייסדים כולל בחירת אדריכל מלווה ויועצים לשלב א', ביצוע תיקונים נדרשים לרחוב הקיים, הסדרת שיפועים והנגשת המדרכה באזור, ביצוע עבודות עפ"י המלצת יועצת הנגישות ומהנדס התנועה, לרבות הסדרת חניות.
  13. אישור פרוטוקול ועדת ביטחון מיום 9.4.24.
סדר יום לישיבת המועצה שלא מן המניין:
  1. דיון בדו"ח מבקרת המועצה לשנת 2023 ואישור ההמלצות בדו"ח.
  2. אישור פרוטוקול הועדה לענייני ביקורת מיום 16.4.24.

לינק לצפייה בשידור חי