ברוכים השבים לספסל הלימודים!

פורסם בתאריך:

הורים וילדי א'-ג' יקרים,

ברוכים השבים לספסל הלימודים!

הבוקר, שני, פתחנו את בתי הספר ביישוב ושמחנו לראות שתלמידי א'-ג' חוזרים לכיתה.

יובל, אתי וקרן והצוותים, חיכו לילדים בהתרגשות רבה ובהתארגנות מיוחדת מעוררת הערכה והשראה על פי הנחיות משרד החינוך ומשרד הבריאות.

המועצה נערכה כמתבקש וביצעה ניקיון במוסדות החינוך ועבודות גינון.

המועצה ציידה את בתי הספר בערכות מיגון, מסיכות, אלכוג'ל וכן סבוניות עם נוזל חיטוי.

אני מבקש לברך את כל צוותי החינוך וההוראה, את ההורים ואת הילדים שחזרו בשמחה.

תודה לצוותי מערכת החינוך של המועצה המשולבים בבתי הספר ונותנים מענים על פי הנחיות משרד החינוך ומשרד הבריאות.

תודה להנהגות ההורים על השותפות והליווי במיוחד בימים מאתגרים אלו.

כולנו חוזרים בהדרגה לשגרה, תוך הקפדה על שמירת ההנחיות למען בריאות כולנו.

הערכות נעשתה בהתאם להנחיות:

• הילדים ילמדו 5 ימים בשבוע, 5 שעות ביום.
  • כל בית ספר ישלח מערכת שעות מסודרת.
  • כל כיתה תחולק ל-2 קבוצות, שכל אחת מהן תכלול עד 17 תלמידות ותלמידים.
  • מערכת השעות והעבודה החינוכית יכללו, לצד לימודים, גם שיחות עם התלמידים בעקבות המצב והחזרה לשגרה, שיתוף בחוויות מתקופת הבידוד והדרכה לשמירה על כללי הבריאות.
  • היועצות ופסיכולוגיות בתי הספר ילוו את צוותי החינוך בהדרכה ובאיתור של מצוקות וחרדות - על מנת לתת להם מענה.
  • הילדים והצוות החינוכי מחוייבים להגיע עם מסיכה. התלמידים יחבשו מסכות בבית הספר, למעט בזמן השיעורים.
  • תהיה הקפדה על מרחק של 2 מטר בין הילדים בשיעור.
  • חשוב לצייד את התלמידים בבקבוקי מים אישיים.
  • בימים האחרונים התבצע ניקיון יסודי של כל בתי הספר. נמשיך לעמוד בהנחיות משרד הבריאות בתקנות לשעת חירום, בכל נושא ניקיון בתי הספר, על מנת לשמור על בריאות התלמידים והצוות.
  • אנא הקפידו לשלוח בכל יום את הצהרת הבריאות ששלחו מבתי הספר. הצהרה זו היא חובה, על פי הנחיות משרדי החינוך והבריאות.
    חשוב לציין, בלעדיהן לא יינתן לילדכם להיכנס לביה"ס ותיאלצו להגיע לאסוף אותו.

אנו קוראים לכם ההורים, לגלות אחריות חברתית ולא לשלוח בשום אופן תלמיד/ה שחש/ה לא טוב, שיש/היה להם חום או שנחשפו לחולה קורונה.

כיתות י"א-י"ב:

- חוזרים ללימודים ביום שלישי 5.5. בית הספר יעדכנו אתכם במערכות השעות.

מסגרות החינוך המיוחד:

- אתמול, ראשון, אושר מתווה של שלב ב' לחינוך המיוחד.

המתווה מדבר על חזרה ללמידה 5 ימים בשבוע, 6 שעות ביום. עדיין לא התקבל אישור ממשרד החינוך להסעות.

הסעות:

משרד התחבורה טרם אישר הפעלת תחבורה ציבורית של קווי תלמידים שמופעלת ע"י חברת קווים.
בשלב זה עד קבלת אישור לחברת קווים לפעול,הילדים יגיעו לבית הספר ע"י ההורים.

להערכתנו, כל הנושאים יסגרו בימים הקרובים.

שאלות וברורים ניתן לפנות למנהל מחלקת החינוך ד"ר שי פרוכטמן 098915000

תודה ובהצלחה לכולם,